Pääkaupunkiseudulle määrättiin uusia rajoituksia − HIFK joutuu siirtämään kotiotteluitaan

LIIGA / Uutinen
HIFK ei pääse toviin pelaamaan kotihallissaan.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Pääkaupunkiseudulla ei saa uusien rajoitusten myötä järjestää yli 20 henkilön kokoontumisia sisätiloissa. Rajoitukset astuvat voimaan 23. marraskuuta.

HIFK ei saa pelata tulevia kotiotteluitaan kotihallissaan, sillä pääkaupunkiseudulle tulleiden uusien koronarajoitusten myötä yli 20 henkilön kokoontumiset sisätiloissa ovat kiellettyjä. Pääkaupunkiseudun kuntien on todettu siirtyneen viruksen kiihtymisvaiheesta leviämisvaiheeseen.

Rajoitukset astuvat voimaan maanantaina 23. marraskuuta, joten HIFK:n kotiottelu Tapparaa vastaan pelataan perjantaina normaalisti. Rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi 13. joulukuuta asti.

Rajoitusten myötä HIFK:n kotipelit SaiPaa ja Kärppiä vastaan siirtyvät myöhempiin ajankohtiin. SaiPa-ottelu siirtyy marraskuun 25. päivältä tammikuun viidennelle päivälle ja Kärpät-ottelu siirtyy marraskuun 27. päivältä tammikuun 20. päivälle.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Kesäkisat Tampereelle? Jääkiekkoliitto tarjoutumassa naisten MM-kisojen isännäksi
22.4.2021 19:44
Jatkoajan tietojen mukaan Jääkiekkoliitto on ilmaissut IIHF:lle kiinnostuksensa järjestää naisten MM-kisat kesällä Tampereella. Kisat oli alkujaan tarkoitus järjestää Kanadassa, mutta ne peruttiin viime hetkellä koronapandemian takia.
Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta juniorit odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.

Lue myös