Otto Mäkinen jatkaa Jukurien riveissä − "Kehityskäyrä on vahvasti ylöspäin"

LIIGA / Uutinen
Otto Mäkinen jatkaa jukuripaidassa ensi kaudellakin.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Jukurit on solminut jatkosopimuksen hyökkääjä Otto Mäkisen kanssa.

Otto Mäkinen on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Jukureiden kanssa. 24-vuotias hyökkääjä siirtyi mikkeliläisseuraan kaudeksi 2020-2021, joten tuleva kausi on hänelle joukkueessa neljäs.

− Täällä ollessani olen pystynyt kehittymään erityisesti kokonaisvaltaisessa pelissä. Seuraava steppi tulee olemaan hyökkäyspelissä, ja siinä, että pystyn joka ilta tuottamaan maalipaikkoja ja olemaan tehokas. Koen että Jukurit on minulle juuri oikea paikka tehdä töitä sen eteen, Mäkinen kommentoi.

Tamperelaislähtöinen Mäkinen on pelannut tällä kaudella Liigassa yhdeksän ottelua, joissa on iskenyt tehot 2+6. CHL:ssä hyökkääjä on viimeistellyt neljässä ottelussa kolme maalia ja antanut yhden maalisyötön.

− Otto on erinomainen kahden suunnan sentteri, jonka kehityskäyrä on vahvasti ylöspäin. Jo tämän alkukauden aikana hän on ollut yksi meidän suurimmista onnistujista niin Liigassa kuin CHL:ssä. Olemme erittäin iloisia, että saimme naulattua Oton sopimuksen valmiiksi ensi kaudesta jo hyvissä ajoin, totesi Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle