Ottawa Senators hankki roppakaupalla kokemusta Derek Stepanin ja Braydon Coburnin muodossa

NHL / Uutinen
Derek Stepan hakee uutta vauhtia uralleen Ottawa Senatorsista.
Kuva © Getty Images
Ottawa Senators teki maanantaina kaksi pelaajakauppaa, joissa Derek Stepan, Cedric Paquette, Braydon Coburn ja vuoden 2022 toisen kierroksen varausvuoro siirtyivät Kanadan pääkaupunkiin. Vaihdossa menivät Marian Gaborik, Anders Nilsson ja toisen kierroksen varausvuoro vuodelle 2021.

Ottawa Senators hankki maanantaina roppakaupalla kokemusta miehistöönsä, kun se hankki ensin Arizona Coyotesista keskushyökkääjä Derek Stepanin vaihdossa vuoden 2021 toisen kierroksen varausvuoroon.

Heti perään Senators hankki Tampa Bay Lightningista puolustaja Braydon Coburnin hyökkääjä Cedric Paquetten ja toisen kierroksen varausvuoro vuodelle 2022. Toiseen suuntaan kaupassa matkasivat hyökkääjä Marian Gaborik ja maalivahti Anders Nilsson.

30-vuotias Stepan pelasi viime kaudella Coyotesin miehistössä 70 ottelua, joissa hän nakutti tehot 10+18=28. Työsulkukaudella 2012−2013 KalPassa piipahtanut Stepan on pelannut urallaan 739 NHL-ottelua Coyotesin ja New York Rangersin paidassa tehden pisteet 167+312=468.

Viimeiset kuusi kautta Lightningin organisaatiossa viettänyt 35-vuotias Coburn nakutti viime kaudella 40 ottelussa tehot 1+3=4. Hän voitti myös Stanley Cupin Lightningin miehistössä kauden päätteeksi. 

27-vuotias Paquette pelasi Lightning-nutussa 61 ottelua, joissa hän teki pisteet 11+7=18. Koko tähänastisen uransa Lightningissa pelannut Paquette on nakuttanut 377 NHL-ottelussa 85 tehopistettä.

Kaupassa toiseen suuntaan matkanneet Gaborik ja Nilsson ovat olleet jo pitkään loukkaantuneiden listalla eikä kumpikaan pelaa myöskään tulevalla kaudella..

» Lähetä palautetta toimitukselle