Ossi Louhivaaran pitkä ura päättyy tähän kauteen

LIIGA / Uutinen
Ossi Louhivaara jättää pelikentät nuoremmille.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
Kaikkiaan 15 kauden ajan JYPiä edustanut Ossi Louhivaara nostaa hokkarit naulaan kuluvan kauden jälkeen.

Ammattilaisuransa kaudella 2004−05 aloittanut Kotkan Titaanien kasvatti Ossi Louhivaara, 37, kertoi pelaavansa viimeisen Liiga-ottelunsa 13.4.2021

JYPissä 15 kautta ja Sveitsin Lausannessa kaksi kautta pelannut Louhivaara on JYPin kaikkien aikojen ottelutilaston kakkonen Juha-Pekka Hytösen jälkeen 728 pelillään. 

Älykkäänä pelaajana ja kovana työntekijänä tunnettu Louhivaara oli mukana voittamassa JYPin molempia Suomen mestaruuksia sekä CHL-mestaruutta. Hän edusti myös Suomea MM-kisoissa keväällä 2015. 

Louhivaara kertoi lopettamisestaan myös Instagram-tilillään.


Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Ossi Louhivaara (@ossilouhivaara23) jakama julkaisu

Käyttäjän jnieminen kuva

Kommentti: Janne Nieminen

Pitkän linjan jypiläisten lopettamisuutisten kirjoittaminen ja kommentointi on tuntunut yllättävänkin haikealta. Nyt viimeistään huomaa, että eletään yhden aikakauden loppua. Nyt lopettavat tai viimeisiä ammattilaiskausiaan pelaavat pelaajat tulivat JYPiin nuorina miehinä uutta tulemista rakentamaan, jolloin itsekin oli vielä nuori, ja nyt samanikäiset pelaajat lopettavat. JYPissä on nyt todellisen jälleenrakentamisen paikka, ja nähtäväksi jää, tuleeko nykyisistä uusista nuorista tämän tason legendoja. 

» Lähetä palautetta toimitukselle