Oskari Parviainen vartioi jatkossa IPK-maalia – espoolaisjoukkueen hyökkäys vahvistuu samalla

MESTIS / Uutinen
Parviainen aloitti kautensa Kiekko-Espoossa.
Maalivahti Oskari Parviainen vaihtaa Espoon Iisalmeen. Samalla espoolaisjoukkue vahvistuu hyökkääjä Rasmus Toivaisella.

Kiekko-Espoo tiedotti keskiviikkoaamuna, että Oskari Parviainen ei jatka joukkueessa. Pian tämän jälkeen sarjajohtaja IPK kertoi tehneensä loppukauden kestävän sopimuksen maalivahdin kanssa.

22-vuotias Parviainen on edustanut aiemmin urallaan Peliittoja, KeuPa HT:ta sekä pelannut neljä ottelua Pelicansissa. Täksi kaudeksi Kiekko-Espooseen siirtynyt torjuja on pelannut 12 ottelua torjuntaprosentilla 90,20.

– Halusimme lisää leveyttä maalivahtiosastollemme ja Parviaisen tultua saataville oli hienoa, että saatiin mies Iisalmeen. Meillä on nyt laadukas maalivahtikolmikko, jolla on hyvä lähteä kohti loppukauden pelejä, IPK:n maalivahtivalmentaja Jarkko Rissanen kertoo tiedotteessa.

Toivainen siirtyy Espooseen HIFK:sta

Kiekko-Espoo vahvistaa samalla hyökkäysosastoaan, kun Rasmus Toivainen siirtyy joukkueen vahvuuteen Helsingin IFK:sta.

19-vuotias hyökkääjä on pelannut tällä kaudella pääosin U20-joukkueessa. 26 ottelussa hän on takonut 9 maalia ja antanut 19 maaliin johtanutta syöttöä. Hän on pelannut myös kolme ottelua miesten Liiga-joukkueen matkassa ilman tehopisteitä.

– Rasse tuo meille vauhtia ja pelinopeutta! Hänellä on kova palo kehittyä ja hän on erittäin omistautunut. Hienoa päästä tukemaan Rassen kehitystä, Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits kertoo seuran tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle