Ondřej Roman pelaa ensimmäistä kertaa Ilves-paidassa Tampereen Super Seriesissä − tupsukorvien kokoonpanoon on luvassa isoja muutoksia

LIIGA / Uutinen
Eemeli Suomi osallistuu Tampereen Super Series -turnaukseen.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä kertoi viikonlopun Super Series -turnausten pelaajavalinnoista Radio FUN Tampereen haastattelussa.

Ilves-päävalmentaja Jouko Myrrä kertoi Radio FUN Tampereen haastattelussa, että joukkue tulee muuttumaan viikonlopun Super Series -kamppailuihin Turun avausturnauksesta. Turussa Ilves ei voittanut yhtään ottelua kolmella kolmea vastaan pelattavassa turnausmuodossa.

− On todella mielenkiintoista nähdä, miten Eemeli Suomi, Arttu RuotsalainenOndřej Roman, Ville Meskanen ja kumppanit lähtevät pelaamaan 3v3-peliä, Myrrä tuumaa.

Tšekkiläinen hyökkääjä Roman ei ole pelannut vielä yhtään ottelua Ilveksessä. Myös Meskaselle Tampereen Super Series on kauden ensimmäinen tilaisuus tositoimissa. Sen sijaan Myrrän mainitsemasta nelikosta Suomi ja Ruotsalainen pelasivat jo JYP-harjoitusottelussa.

Muokattu: 26.8.2020, kello 14.46: Oikaistu, että kyseessä oli nimenomaan Radio FUNin haastattelu, ei Ilveksen oma haastattelu.

» Lähetä palautetta toimitukselle