Olli Vainio vaihtaa Porista Popradiin, Konsta Mesikämmen palaa Slovakiaan

Muut Sarjat / Uutinen
Olli Vainio laukoo jatkossa Slovakiassa.
Kuva © Juuso Koro / @juusokuvaa
Slovakian pääsarjassa pelaava HK Poprad ilmoitti tehneensä sopimuksen Ässiä päättyneellä kaudella edustaneen Olli Vainion kanssa. Myös Euroopan sarjoja kiertänyt Konsta Mesikämmen palaa Slovakian Extraligaan.

Liigassa Ässiä, Ilvestä ja Lukkoa edustanut 28-vuotias Olli Vainio siirtyy ulkomaille ensimmäistä kertaa urallaan. Hän teki päättyneellä kaudella porilaisjoukkueen riveissä 45 ottelussa tehot 2+10=12.

− Juttelin muutamien suomalaisten pelaajien ja valmentajien kanssa Popradista, ja he kertoivat minulle että kyseessä on huippuluokan organisaatio ja kaupunki kaunis, kehuu Vainio HK Popradin verkkosivuilla. 

Popradin tunnetuimpia henkilöitä on ex-kiekkoilija Peter Bondra ja kaupungin pormestarina on toiminut vuodesta 2003 entinen jääkiekkotuomari Anton Danko.

Suomalaisliikenne Slovakian pääsarjaan jatkuu muutoinkin. Aiemminkin Extraligassa esiintynyt Konsta Mesikämmen on solminut vuoden mittaisen sopimuksen HK 32 Liptovsky Mikulasin kanssa. 

26-vuotias turkulaislähtöinen puolustaja on aiemmin pelannut Slovakiassa Dukla Michalovcen ja Dukla Trencinin riveissä. Päättyneellä kaudella Mesikämmen pelasi Ranskan pääsarjaa Chamonix'n joukkueessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle