Olli Jokinen saa luottopuolustajansa Timråhon – Linus Nässén jättää Mikkelin taakseen

SHL / Uutinen
Nässén edusti Jukureita kolmen kauden ajan.
Kuva © Tiia Mahkonen
Jukureita kolmen kauden ajan edustanut Linus Nässén jättää Mikkelin taakseen ja siirtyy SHL:ään Timrån riveihin.

SHL-seura Timrå tiedotti solmineensa kaksivuotisen sopimuksen Linus Nässénin kanssa.  25-vuotias Nässén on edustanut kolmen edellisen kauden ajan Jukureita. Mikkelissä hän pelasi kaiken kaikkiaan 172 runkosarjaottelua, joissa hän merkkautti 82 (12+70) tehopistettä. 

Nässén rikkoi uransa piste-ennätyksen kirkkaasti menneellä kaudella, kun 57 runkosarjaottelua tuottivat 35 (5+30) tehopistettä. Ruotsalainen sijoittui puolustajien pistepörssissä kahdeksanneksi ja syöttöpörssissä viidenneksi.

Aiemmin kotimaansa pääsarjaa Luleån ja Växjön riveissä pelannut puolustaja palaa yhteen luottovalmentajansa Olli Jokisen kanssa. Jokinen solmi aiemmin 2+1-vuotisen valmentajasopimuksen seuran kanssa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että Linus saapuu meille. Saamme hänestä puolustajan, jolla on vahvuuksia kaikkialla jäällä, ja hänellä on hyvää kokemusta, Timrån urheilujohtaja Kimmo Kapanen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Hän tulee tänne vahvan Suomen kauden jälkeen, ja hänellä on ollut hyvät välit Ollin kanssa siitä asti, kun hän liittyi seuraan, Kapanen jatkoi.

Timråssa pelasi menneellä kaudella neljä suomalaista, Elmeri Eronen, Axel Rindell, Joonas Lyytinen ja Panu Mieho. Nelikosta vain Erosella on voimassa oleva sopimus ensi kaudeksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle