"Olemme pettyneitä ja otamme tilanteen vakavasti" − Washington Capitals ja kärähtänyt Jevgeni Kuznetsov julkaisivat lausuntonsa

NHL / Uutinen
Kuznetsov kertoi haluavansa hyvittää tekonsa.
Kuva © Getty Images

NHL-seura Washington Capitals kertoi lausunnossaan olevansa tietoinen Jevgeni Kuznetsovin positiivisesta testituloksesta ja Kansainvälisen jääkiekkoliiton langettamasta rangaistuksesta.

− Olemme pettyneitä ja otamme tilanteen vakavasti, sanottiin Capitalsin tiedotteessa. Seura kuitenkin muistutti, että Kuznetsov on itse hakenut apua NHL:n ja sen pelaajayhdistyksen tarjoamista palveluista tällaisiin tapauksiin.

Capitalsin mukaan pelaaja on suostunut ohjelman mukaiseen säännölliseen testaukseen. Seura myös lupasi antaa tukensa Kuznetsoville, jotta tämä selviäisi tilanteesta.

Kuznetsov kertoi loukanneensa läheisiään teollaan

Venäläishyökkääjä kertoi Capitalsin lausunnon yhteydessä hyväksyvänsä saamansa rangaistuksen. Hän kertoo maajoukkueen edustamisen olevan hänelle tärkeä asia ja että hän on loukannut teoillaan sekä perhettään ja ystäviään että kannattajia ja joukkuekavereita.

− Ainoa tapa, jolla voin voittaa luottamuksenne takaisin, on ottaa vastuu teoistani tästä hetkestä eteenpäin, totesi Kuznetsov viitaten Capitalsin organisaatioon ja häntä hyvin kohdelleisiin kannattajiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle