Olavi Vauhkonen palaa tuttuun joukkueeseen − myös ensi kausi kuluu Sportissa

LIIGA / Uutinen
Vauhkonen on tuttu näky Sportissa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Vauhkosen sopimus Sportiin kattaa kuluvan kauden lisäksi ensi kauden.

Tapparasta lähtenyt Olavi Vauhkonen, 32, siirtyy Sportiin sopimuksella, joka kattaa tämän kauden loppuun sekä kauden 2021−22. Vauhkonen edusti vaasalaisia aiemmin 157 liigaottelussa vuosina 2016−19.

− Meille tarjottiin mahdollisuutta saada tuttu ja hyväksi havaittu pelaaja takaisin Sportiin. Vauhkonen kuului kantaviin pelaajiimme edelliskaudella ja tiedämme mitä saamme. Hänen sopimuksensa kattaa tämän kauden lisäksi myös ensi kauden, joten samalla saimme kiinnitettyä yhden tärkeän palasen ensi kaudenkin joukkueeseen, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä sanoo tiedotteessa.

Jämsä toteaa, että Vauhkonen on vahvistus tuloksenteko-osastolle ja että tämä tuo mahdollisuuksia hyökkäys- ja ylivoimapelaamiseen.

− Pelejä pelataan kolmen-neljän pelin viikkotahtia ja rasitustasot nousevat korkealle. Pelaajarosterimme pitää olla myös riittävän leveä, jotta pystymme kierrättämään pelaajia ja jakamaan rasitusta tasaisemmin, toteaa Jämsä lopuksi.

Vauhkosen yhden kauden piste-ennätys syntyi kaudella 2018−19 Sport-paidassa, kun hän teki tehot 17+27=44 ja oli pistepörssin 16.

» Lähetä palautetta toimitukselle