Oiva Keskinen jatkaa tulevat kaudet Tapparassa

LIIGA / Uutinen
Oiva Keskinen jatkaa Tappara-paidassa pitkään.
Kuva © Jarno Hietanen
Tappara julkisti nuoren hyökkääjän kevääseen 2026 ulottuvan sopimuksen keskiviikon ottelussaan.

Oiva Keskinen, 19, jatkaa Tapparan riveissä uudella, kevääseen 2026 ulottuvalla sopimuksella. Kirvesrinnat julkaisivat keskushyökkääjän sopimuksen keskiviikkoisen SaiPa-kotiottelunsa yhteydessä.

− Keskinen on lahjakas hyökkääjä, joka on kuluneella kaudella osoittanut kuuluvansa Liiga-joukkueeseen. Hän on ottanut kauden aikana isoja kehitysaskeleita ja näyttänyt päivittäisellä työnteollaan niin harjoituksissa kuin otteluissakin, että haluaa kehittyä sekä menestyä pelaajana ja osana joukkuetta. On hienoa, että saimme tehtyä jatkosopimuksen hänen kanssaan, kommentoi urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa tiedotteessa.

Ensimmäistä kauttaan Liiga-jäillä pelaava Keskinen on tällä kaudella tehnyt 42 ottelussa 5+16=21 pistettä. Hän esiintyi myös Suomen paidassa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa, joissa hän teki seitsemässä ottelussa 2+3=5 tehopistettä.

Ylöjärveläislähtöinen Keskinen on edustanut Tapparaa ja sen juniorijoukkueita kaudesta 2019−20 lähtien. Hän on Columbus Blue Jacketsin seitsemännen kierroksen varaus viime vuodelta.

» Lähetä palautetta toimitukselle