Oikaisu: KOOVEE ajautui protestilistalle tammikuussa, mutta pääomistaja on kuitannut velat

MESTIS / Uutinen
Myös KOOVEEn taloudenpito on kaivannut terävöittämistä.
Kuva © Jarno Hietanen
Koovee Hockey Oy:lla on ollut vuosina 2021−2022 maksamattomia laskuja, jotka on protestoitu. Seuran kaikki velat on kuitenkin nyt maksettu pois.

Kirjoitimme alun perin virheellisesti, että Mestis-seura KOOVEEn toimintaa pyörittävä osakeyhtiö Koovee Hockey maksamattomien velkojen takia protestilistalla. Seuran taustayhtiö on päätynyt protestilistalle maksamattomien laskujensa myötä vuosina 2021 ja 2022, mutta yhtiön puheenjohtaja ja seuran pääomistaja Janne Virtanen on kuitannut keväällä aiemmat rästissä on olleet työeläkemaksut ja muut laskut.

Protestilista on julkinen koonti viranomaisen luona protestoiduista asiakirjoista. Asiakirjat ovat yleensä velkojien asettamia trattoja, joita ei ole maksettu määräajan kuluessa ja jotka on tämän jälkeen protestoitu. Aiemmin protestoidut, mutta maksetut merkinnät eivät automaattisesti poistu protestilistalta.

Uutista päivitetty 31.5.2022 klo 19.47 ja klo 2039: Oikaistu otsikkoon, kuvatekstiin, ingressiin ja leipätekstiin tieto, että KOOVEEn kaikki velat on nyt kuitattu.

» Lähetä palautetta toimitukselle