Odotettu siirto tapahtui – Maple Leafs kauppasi Nikita Zaitsevin ja Connor Brownin Senatorsiin

NHL / Uutinen
Nikita Zaitsevin taival Maple Leafsin paidassa kesti kolme vuotta.
Kuva © Getty Images
Maple Leafsin ja Senatorsin välinen kauppa sisältää seitsemän palasta.

Toronto Maple Leafs ja Ottawa Senators ovat tehneet pelaajakaupan, jossa Nikita Zaitsev, Connor Brown ja Michael Carcone siirtyvät Senatorsiin vaihdossa Cody Ceciin, Ben Harpuriin, Aaron Luchukiin ja kolmannen kierroksen varausvuoroon kesän 2020 varaustilaisuuteen.

Maple Leafs saa Senators saa
Cody Ceci Nikita Zaitsev
Ben Harpur Connor Brown
Aaron Luchuk Michael Carcone
3. kierroksen vuoro, 2020

Zaitsev, 27, teki viime kaudella 81 runkosarjaottelussa tehot 3+14 jääden ilman tehopisteitä seitsemässä pudotuspeliottelussa. Venäläispuolustajalla on jäljellä vielä viisi vuotta 4,5 miljoonan dollarin edestä palkkakattoon vaikuttavaa sopimusta. Brown, 25, puolestaan kirjautti viime kaudella 82 pelaamassaan runkosarjaottelussa tehot 8+21. Kanadalaishyökkääjän 2,1 miljoonan dollarin verran palkkakattoon vaikuttavaa sopimusta on jäljellä vielä yksi vuosi.

Ceci, 25, teki viime kaudella 74 runkosarjaottelussa seitsemän maalia ja yhteensä 26 tehopistettä. Kanadalaispuolustajan sopimus on katkolla, mutta Ceci ja Maple Leafs ovat jo lähellä uutta sopimusta. Harpur, 24, pelasi viime kaudella 51 ottelua Senatorsin paidassa tehoin 1+4. Hänen 773 333 dollarin verran palkkakattoon vaikuttava sopimus on katkolla vuoden päästä.

» Lähetä palautetta toimitukselle