Nyt se tapahtui – Columbus Blue Jackets pelaa runkosarjan loput kotiottelut ilman yleisöä

NHL / Uutinen
Blue Jackets ei pelaa ainakaan näiden katsojien edessä lähitulevaisuudessa.
Kuva © Getty Images
Columbus Blue Jacketsin runkosarjan loput kotiottelut pelataan tyhjille katsomoille.

NHL-seura Columbus Blue Jackets on tiedottanut, että sen jäljellä olevat runkosarjan kotiottelut pelataan ilman yleisöä. Blue Jacketsista tuli täten ensimmäinen NHL-joukkue, joka pelaa ottelunsa tyhjille katsomoille.

Ensimmäinen näistä otteluista pelataan Suomen aikaa torstain ja perjantain välisenä yönä, jolloin Blue Jackets kohtaa Pittsburgh Penguinsin kotikentällään.

Yhteensä Blue Jacketsilla on jäljellä runkosarjassa viisi kotiottelua. Päätöksen taustalla on Ohion kuvernöörin Mike DeWinen suositus, jonka mukaan osavaltiossa ei järjestettäisi suuria yleisötapahtumia koronaviruksen takia. Vielä hetkeä aiemmin Blue Jackets ei halunnut noudattaa suositusta, mutta joutui nöyrtymään.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.

Lue myös