Nyky-Jukurien pitkäaikaisin pelaaja Jesper Piitulainen jatkaa Mikkelissä vuoden mittaisella sopimuksella

LIIGA / Uutinen
Piitulainen jatkaa jukuripaidassa.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://www.facebook.com/makisarkaphoto
Jukurit tiedotti maanantaina tehneensä Jesper Piitulaisen kanssa jatkosopimuksen, joka kattaa ensi kauden. Hyökkääjä on ollut joukkueessa koko sen Liiga-taipaleen ajan.

Jesper Piitulainen, 30, jatkaa Mikkelin Jukureissa vuoden mittaisella sopimuksella, seura tiedotti maanantaina. Kokenut hyökkääjä on pelannut Jukureissa ensimmäisestä Liiga-kaudesta 2016−17 lähtien ja on kuulunut joukkueen kapteenistoon jokaisella kaudellaan.

− Meille on rakentumassa ensi kaudelle jälleen erittäin kilpailukykyinen joukkue. Pettymys jätti nälkää niin henkilökohtaisesti kuin joukkueelle. Lähdemme varmasti parantamaan tulosta.

− Pääsimme kuluneella kaudella maistamaan pleijaritunnelmaa, mutta vielä emme olleet valmiita jatkamaan seuraavalle tasolle. Se onkin hyvä porkkana ensi kaudelle, sanoo nyky-Jukurien pitkäaikaisin pelaaja Piitulainen tiedotteessa.

Tällä kaudella runkosarjan kakkoseksi yltäneessä mikkeliläisryhmässä Piitulainen pelasi 41 runkosarjaottelua tehoin 3+7=10. Seitsemän pudotuspelikamppailua eivät tuoneet tehopisteitä.

− Jesper on ehdottomasti sellainen johtava pelaaja, jota jokainen joukkue tarvitsee. Hän pystyy pelaamaan roolissa kuin roolissa, ja on sen myötä erittäin tärkeä pala joukkueessa, kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen toteaa.

Savonlinnalaislähtöinen SaPKo-kasvatti on Jukurien lisäksi edustanut Liigassa SaiPaa ja Lukkoa. Yhteensä 493 Liiga-ottelussa Piitulainen on tehnyt 83+119=202 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle