Nurminen jää sivuun Pelicans-valmennuksesta − "En pysty auttamaan joukkuetta päivittäisessä tekemisessä"

LIIGA / Uutinen
Pasi Nurminen jättää Pelicans-valmennuksen.
Kuva © Jarno Hietanen
Pelicansin apuvalmentajana pitkään toiminut Pasi Nurminen jää sivuun tehtävästään. Ex-maalivahti kokee, ettei hänellä ole tehtävään enää intohimoa.

Pelicansin omistajiin kuuluvan Pasi Nurmisen nykyinen työpesti apuvalmentajana alkoi kaudella 2015−16, kun hän oli osa Petri Matikaisen valmennustiimiä. Hän jatkoi apuvalmentajana myös Ville Niemisen aloittaessa lahtelaisseuran päävalmentajana viime kaudella. Aiemmin Nurminen oli nähty Pelicansin penkin takana vuosina 2005−11.

− Kyseessä on alkukauden aikana kypsynyt päätös. En koe olevani siinä tilassa, että pystyn auttamaan joukkuetta päivittäisessä tekemisessä. Minulla on pitkä ura valmentajana takana ja nyt en vain ole enää löytänyt hommaan siihen vaadittavaa paloa ja intohimoa, Nurminen kommentoi päätöstään.

Pelicansin muuhun valmennustiimiin ei tule muutoksia. Joukkueen fysiikkavalmentaja Tommi Pärmäkoski siirtyy kuitenkin Nurmisen vetäytymisen myötä penkin taakse.

− Minulla on ollut hieno paikka sekä mahdollisuus oppia valmentamista ja kasvaa tässä Pasin rinnalla. Haluan kiittää Pasia kaikesta siitä opista ja tietotaidosta mitä olen saanut, päävalmentaja Nieminen antaa kunniaa entiselle kollegalleen.

» Lähetä palautetta toimitukselle