Nuorten maajoukkueen mestarivalmentaja Jussi Ahokas astuu KooKoon ruoriin − myös muu valmennusryhmä selvillä

LIIGA / Uutinen
Ahokas on meritoitunut maajoukkuevalmentajana, mutta Liigassa vielä tuntematon suuruus.
KooKoo on ilmoittanut solmineensa 1+1-vuotisen päävalmentajasopimuksen nuorten maajoukkueen entisen päävalmentajan Jussi Ahokkaan kanssa. Samalla seura julkisti muun valmennustiiminsä.

Jussi Ahokas siirtyy Kouvolaan, sillä KooKoo ilmoitti 38-vuotiaan mestarivalmentajan 1+1-vuotisesta päävalmentajapestistä.

− Tulen Kouvolaan täynnä intoa. KooKoo on jo täysiverinen Liiga-seura, mutta meidän on aika ottaa seuraava askel myös menestymisen suhteen.

− Olen valmentanut jo 19 vuotta, joten nyt on hyvä hetki siirtyä juniorikiekosta ammattilaiskiekon pariin. Tilaisuuksia olisi ollut aiemminkin, mutta koen olevani nyt selkeästi valmiimpi tehtävään, pohti Ahokas tuoreeltaan.

Ahokkaan valmennustiimissä apuvalmentajina toimivat loppukauden päävastuuta kantanut Mikko Heiskanen (1+1 vuotta) sekä Jukka Aho (2 vuotta). Maalivahtivalmentajana toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella jatkaa Kari Lehtonen.

− Jussi on menestynyt, intohimoinen ja moderni valmentaja. Hänellä on jo pitkä valmentajakokemus vaativista tehtävistä ja hän haluaa ottaa seuraavan askeleen urallaan yhdessä KooKoon kanssa, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen toteaa.

Heiskanen ja Lehtonen ovat työskennelleet aiemminkin kouvolalaisseurassa. Aho siirtyy KooKoohon Kärppien taitovalmentajan tehtävästä. Kuluneen kauden apuvalmentajana toiminut Lovro Bajc siirtyy KooKoon juniorikehitystyöhön.

» Lähetä palautetta toimitukselle