Nuorten MM-kisojen arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Ryan Poehling tulokassopimukseen Canadiensin kanssa – NCAA:ssa loistanut Nico Sturm Wildin riveihin

NHL / Uutinen
Poehling taituroi tämän vuoden nuorten MM-kisoissa seitsemään otteluun tehot 5+3.
Useat yliopistosarja NCAA:ssa tällä kaudella kiekkoilleet lupaukset ovat jälleen solmineet NHL-sopimuksia.

Montreal Canadiens on solminut kolmen vuoden mittaiset tulokassopimukset hyökkääjä Ryan Poehlingin ja maalivahti Cayden Primeaun kanssa. Poehlingin odotetaan liittyvän loppukaudeksi Canadiensin vahvuuteen, kun taas Primeau matkaa AHL-farmi Laval Rocketsiin loppukauden kestävällä koeaikasopimuksella. 

Poehlingille, 20, kulunut kausi oli kolmas St. Cloudin yliopistojoukkueen riveissä. Yhdysvaltalaissentteri kirjautti runkosarjassa 36 otteluun tehot 8+23. Poehling voitti talven nuorten MM-kisoissa hopeaa Yhdysvaltojen paidassa. Hänet myös valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi sekä parhaaksi hyökkääjäksi. Poehling on Canadiensin ykköskierroksen varaus kesältä 2017.

Primeau, 19, toimi kuluneella kaudella Northeasternin yliopiston ykkösvahtina toista vuotta putkeen. Hän esiintyi 36 runkosarjaottelussa torjuntaprosentilla 93,3. Primeau toimi myös Yhdysvaltojen ykkösvahtina nuorten MM-kisoissa. Hän on alunperin Canadiensin seitsemännen kierroksen varaus kesältä 2017.

Tämän lisäksi Minnesota Wild on solminut loppukauden mittaisen tulokassopimuksen saksalaishyökkääjä Nico Sturmin kanssa. Sturm, 23, toimi kuluneella kaudella Clarksonin yliopistojoukkueen kapteenina tehden 39 ottelussa tehot 14+31. 191-senttinen ja 94-kiloinen keskushyökkääjä on myös ehdolla NCAA:n parhaalle pelaajalle myönnettävään Hobey Baker Awardiin. Sturmista tulee kesällä rajoitetusti vapaa agentti. 

» Lähetä palautetta toimitukselle