Nuori hyökkääjä Axel Skinnari HPK:hon pitkällä sopimuksella

LIIGA / Uutinen
HPK vahvistuu nuorella hyökkääjällä.
Kuva © Tiia Mahkonen
Axel Skinnari, 19, saapuu HPK:hon Pelicansin junioriputkesta. Hänen sopimuksensa kattaa tämän kauden lisäksi kaksi seuraavaa kautta. Sopimukseen sisältyy myös optio lisäkaudesta.

HPK on tehnyt kaudet 2023−26 kattavan sopimuksen Axel Skinnari, 19, kanssa. Lisäksi sopimuksessa on optio kaudesta 2026−27 Hyökkääjänä pelaava Skinnari saapuu hämeenlinnalaisorganisaatioon Pelicansin junioreista, jossa on pelannut koko tähänastisen uransa.

− Olen innoissani sopimuksesta tänne ja odotan että tämä mahdollistaa hyvin kehittymisen seuraavalle tasolle. Toivon tietenkin, että kehittymisen kautta pääsisin jo tällä kaudella pelaamaan mahdollisimman paljon Liigassa. Tavoitteena on pystyä vakiinnuttamaan pelipaikan siellä, Skinnari sanoo.

Myös Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa viime kausilla esiintynyt Skinnari on tällä kaudella pelannut Pelicansin U20-joukkueessa 19 ottelua tehoin 6+14=20.

− Axel Skinnari on hyökkääjänä taitava, monipuolinen ja kilpailullinen. Hänen lähiajan tavoitteensa on pääseminen U20-maajoukkueeseen ja Suomen edustaminen U20 MM-kilpailuissa. On hienoa saada määrätietoinen ja tavoitteellinen pelaaja mukaan joukkueeseemme, analysoi HPK:n jääkiekkojohtaja Erkki Rajamäki.

Skinnari on 185-senttinen ja 77-kiloinen ja laukoo oikealta.

» Lähetä palautetta toimitukselle