Nuoret Lappalaisen siskokset jatkavat RoKissa − "Lappilaisen tyttökiekkoilun timantteja"

Naisten Liiga / Uutinen
Iida Lappalainen edusti Suomea tyttöjen MM-kisoissa.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
18-vuotiaat Iida ja Emma Lappalainen kiekkoilevat rovaniemeläisjoukkueessa myös ensi kaudella.

Naisten liigajoukkue RoKi tiedotti tiistaina, että ivalolaislähtöiset siskokset Iida ja Emma Lappalainen jatkavat Rovaniemellä tulevallakin kaudella. 18-vuotiaat hyökkääjät ovat kuuluneet tyttömaajoukkueen vakiokasvoihin ja Iida oli Tyttöleijonien MM-joukkueessa viime tammikuussa.

− Emma ja Iida ovat lappilaisen tyttökiekkoilun timantteja ja odotan heiltä isoja harppauksia tulevalla kaudella Naisten Liigan eliittipelaajiksi, päävalmentaja Teemu Koivula sanoi tiedotteessa.

Iida Lappalainen teki viime kaudella 17 pistettä ja Emma Lappalainen 11 pistettä. Kummallekin tuleva kausi on RoKissa viides.

− Rovaniemellä onkin tosi hyvät edellytykset kehittymiseen urheilijana. Nyt omatoimijakso treenataan kovaa ja sen jälkeen nähdään hallilla, Iida Lappalainen toteaa.

− Olen motivoitunut kehittämään itseäni niin yksilönä kuin joukkuepelaajanakin. Kesä tehdään kovasti töitä, Emma puolestaan virkkoi.

RoKin naiset jäivät viime kaudella Naisten Liigan pudotuspelien ulkopuolelle, mutta säilyttivät sarjapaikkansa karsinnoissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle