Niko Peltola jatkaa Ilveksessä seuraavat kaksi kautta − " Pidän siitä intensiteetistä, jolla koko seurassa mennään eteenpäin ja kohti menestystä"

LIIGA / Uutinen
Peltola on ollut tällä kaudella Ilveksen kärkipuolustajia.
Kuva © Jarno Hietanen
Niko Peltola jatkaa Ilveksessä kaksi seuraavaa kautta. Seura ilmoitti puolustajan jatkosopimuksesta SaiPa-ottelun aikana hallin mediakuutiolla.

Ilves on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen Niko Peltolan, 29, kanssa. Puolustaja on tällä kaudella tehnyt 48 ottelussa 27 pistettä. Hän tuli Ilvekseen Ässistä kesken viime kauden.

− Kulunut vuosi Ilveksessä on ollut hienoa aikaa – täällä olen nauttinut jääkiekon pelaamisesta ja olen tyytyväinen elämääni. Meillä on kasassa mahtava joukkue, jossa on hienoa jatkaa. Yritämme koko ajan kehittyä ja kasvaa – tekemisen meininki ja kulttuuri ovat todella hyvällä tasolla. Pidän siitä intensiteetistä, jolla koko seurassa mennään eteenpäin ja kohti menestystä, kommentoi Peltola Ilveksen tiedotteessa.

Huittisissa syntynyt Peltola kiekkoili Ilveksessä ensimmäistä kertaa vuosina 2010−2013. Hän on edustanut Liigassa myös Jokereita, Sportia ja viimeisimpänä ennen Ilvestä Ässiä.

− Peltola on meille erittäin tärkeä pelaaja, joka kantaa puolustuksessamme isoa vastuuta. Hän pystyy pelaamaan illasta toiseen isoja minuutteja korkealla tasolla ja kamppailemaan vastustajan parhaita pelaajia vastaan luotettavasti. Monipuolisena pelaajana Nikolla on myös kyky pelata eri rooleissa sekä vaikuttaa pelin kulkuun positiivisesti usealla eri tavalla. Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsimme jatkosopimukseen hänen kanssaan, sanoo Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

» Lähetä palautetta toimitukselle