Niemi jatkaa Jokereissa - myös maalivahtiosastolle täydennystä

KHL / Uutinen
Mika Niemen optio on käytetty.
Jokerit on käyttänyt Mika Niemen sopimuksessa olleen option ja keskushyökkääjä jatkaa seurassa myös ensi kaudella.

Jokerit ilmoitti verkkosivuillaan käyttäneensä Mika Niemen, 31, sopimuksessa olleen option, ja hyökkääjä jatkaa Jokereissa myös ensi kaudella.

- Jokerit oli mielessäni ykkösenä koko ajan, kun mietin tulevan kauden joukkuetta. Kun tuli mahdollisuus jatkaa, halusin sen ehdottomasti käyttää. Täällä saan pelata hyvien pelaajien kanssa hyvässä organisaatiossa kovaa sarjaa kovia pelaajia vastaan", Niemi kommentoi jatkoaan Jokereiden verkkosivuilla.

- Niemi on luotettava kahden suunnan sentteri, joka tuo joukkueeseen tärkeää erikoisosaamista ja on vahva niin kamppailuissa kuin aloituksissa. Hän on pystynyt pelaamaan vastuullisessa roolissa kansainvälisissä kaukaloissa ja on tärkeä palanen joukkuettamme myös tulevalla kaudella", jatkaa Jokereiden General Manager Jari Kurri.

Niemi on tehnyt kolmen kauden aikana pelatuissa runkosarjaotteluissa tehot 18+27=45.

Jokerit ilmoittaa myös kiinnittäneen lupaavan Kiekko-Vantaassa pelanneen maalivahdin Waltteri Ignatjewin edustusjoukkueeseensa. Sopimus kattaa ensi kauden.

- Ignatjew on lupaava nuori maalivahti, jolla on alla vahva ensimmäinen kausi miesten sarjoissa. Hän täydentää tulevan kauden maalivahtikolmikkomme ja omaa paljon potentiaalia kehittyä isojakin askeleita", Kurri jatkaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle