Niemelälle jatkosopimus Pelicans-luotsina − "Toimintatapa ja lähestyminen olivat avainasemassa"

LIIGA / Uutinen
Tommi Niemelä jakaa ohjeita Lahdessa ainakin vuoteen 2024.
Kuva © Timo Savela
Pelicans on tehnyt jatkosopimuksen päävalmentajansa Tommi Niemelän kanssa. Uusi sopimus takaa Niemelän jatkavan Lahdessa vuoteen 2024, minkä lisäksi sopimuksessa on vielä vuoden optio.

Tommi Niemelä aloittaa nyt toisen kautensa Pelicansin päävalmentajana. Ensimmäinen toi suoran puolivälieräpaikan, mutta kausi päättyi viidennessä puolivälierässä finaaliin edennyttä TPS:ää vastaan.

− Niemelän nykyaikainen toimintatapa ja lähestyminen paitsi valmentajuuteen myös yhteisön kehittämiseen olivat avainasemassa, miksi halusimme hyvissä ajoin kiinnittää hänet pitkäksi aikaa osaksi Pelicansia. Meillä on ollut hyvä yhteinen sävel alusta asti ja olen erittäin tyytyväinen, että tarina saa jatkoa, urheilujohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

− Aloitettu matka on vielä täysin kesken ja yhdessä koettiin, että haluamme tätä jatkaa sekä nähdä, mihin se johtaa. Kaikki ihmiset tässä yhteisössä ajattelevat samaa ja uskomme, että Pelicansilla on hienot ajat edessä. Täällä vallitsee vahva me-henki ja uskon, että se on voimavara, joka kantaa meitä pitkälle, Niemelä kertoo.

38-vuotias Niemelä valmensi Pelicans-junioreita ennen siirtymistään poikien maajoukkueeseen. Vuonna 2018 voitetun maailmanmestaruuden jälkeen Niemelä toimi kaksi kautta Lausannessa Ville Peltosen apuvalmentajana. 

» Lähetä palautetta toimitukselle