Niclas Almari jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

LIIGA / Uutinen
Niclas Almari on viihtynyt hyvin Raumalla.
Rauman Lukko on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen puolustaja Niclas Almarin kanssa.

Lukko tiedottaa tehneensä kahden vuoden jatkosopimuksen 24-vuotiaan puolustaja Niclas Almarin kanssa.

Almari siirtyi kesken viime kauden helmikuussa Raumalle Pohjois-Amerikasta. Alkukaudella puolustaja pelasi AHL:ssä Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin riveissä 13 ottelua tehoin 1+1 ja ECHL:ssä Wheeling Nailersin riveissä 15 ottelua saalistaen kaksi syöttöpistettä.

Lukossa Almari pelasi runkosarjassa 15 ottelua, joissa tilastoihin merkittiin kaksi syöttöpistettä. Pudotuspeleissä otteluita kertyi seitsemän ilman tehomerkintöjä.

Espoolaislähtöinen pelaaja on uransa aikana edustanut myös Pelicansia ja HPK:ta, jossa Almari voitti Suomen mestaruuden keväällä 2019.

− Viihdyn Lukossa todella hyvin. Peliaikaa ja vastuuta tuli viime kaudella hyvin ja niitä tulinkin hakemaan, Raumalla on monta hyvää puolustajaa saanut uutta nostetta uralle ja uskon, että pystyn itsekin kehittymään täällä, kommentoi Almari seuran tiedotteessa.

− Almari on luotettava, tunnollinen joukkuepelaaja, jolle joukkueen menestyminen on aina prioriteetti numero yksi. Häntä ei tarvitse piilotella missään pelitilanteessa. Hän on kyllä käyttökelpoinen kaikkiin rooleihin, kertoo Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt.

» Lähetä palautetta toimitukselle