New York Islanders asetti varakapteeninsa Andrew Laddin siirtolistalle − seurajohto ei usko hyökkääjän olevan kuntoutunut riittävän hyvin

NHL / Uutinen
Kokenut Ladd joutui siirtolistalle.
Kuva © Getty Images
Andrew Ladd on joutunut siirtolistalle, sillä Islandersin GM ei koe hänen kuntoutuneen riittävän hyvin pärjätäkseen vielä NHL:ssä. Lou Lamoriello uskoo Laddin kuitenkin läpäisevän listan.

Andrew Laddilla on vielä kolme ja puoli vuotta jäljellä sopimusta, jonka arvo on 5,5 miljoonaa dollaria vuodessa. New York Islanders asetti hyökkääjän siirtolistalle, sillä seuran GM Lou Lamoriello ei usko Laddin olevan vielä valmis NHL:ään loukkaantumisen jälkeen.

Ladd kävi jo aiemmin tällä kaudella AHL:n Bridgeport Sound Tigersissa pelaamassa viisi ottelua tehden yhden maalin. NHL:ssä hän ei vielä tällä kaudella ole pelannut.

Lamoriello uskoo, että 33-vuotias kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja läpäisee siirtolistan ilman, että mikään toinen seura poimii häntä riveihinsä. Ladd toimii Islandersin varakapteenina.

Muokattu 14.11.2019, kello 19.32: Waivers-lista muutettu suomenkieliseen siirtolista-termiin. Myös otsikkoa muokattu tästä syystä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle