Nashville Predators on saamassa uuden omistajan

NHL / Uutinen
Nashville Predators saa uuden omistajan.
Kuva © Getty Images
Nashville Predatorsin uudeksi pääomistajaksi on nousemassa Tennesseen entinen kuvernööri Bill Haslam.

Nashville Predators tiedotti perjantaina, että seuran nykyinen pääomistaja Herb Fritch on hyväksynyt omistusosuuttaan koskevan vaiheittaisen kauppasuunnitelman.

Poliitikkona tunnetun Bill Haslamin on määrä ostaa häneltä ensin vähemmistöosuus ja nousta lopulta seuran enemmistöomistajaksi tulevien vuosien aikana.

Tiedotteen mukaan neuvottelut ovat edenneet mutkattomasti, ja kaupan virallistavat asiakirjat ovat parhaillaan valmistelussa. Predatorsin toimitusjohtaja Sean Henry sanoo Haslamin vahvistavan paikallisista liikemiehistä koostuvaa omistajajoukkoa sekä paikallisuuden pohjalle rakennettua seuran brändiä.

Poliittisella urallaan republikaanipuoluetta edustava Haslam on toiminut Predatorsin kotiosavaltion Tennesseen kuvernöörinä vuosina 2011–2019.

Forbesin mukaan Haslamin nettovarallisuus ylittää kaksi miljardia dollaria. Hänen veljensä, niin ikään miljardööri Jimmy Haslam omistaa yhdessä vaimonsa Deen kanssa NFL-seura Cleveland Brownsin ja MLS-seura Columbus Crew'n. Heidän isänsä, Jim Haslam, on perustanut yhdeksi Yhdysvaltain suurimmaksi yritykseksi nousseen polttoaineyhtiö Pilotin.

» Lähetä palautetta toimitukselle