Naisten Liigassa pyörii siirtorumba − Kaila ja Hietala KalPaan, mestari Kiekko-Espoolle kaksi vahvistusta

Naisten Liiga / Uutinen
Jenna Kaila jättää Kuortaneen taakseen.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Naisten Liigassa viritellään asetelmia kohti tulevaa kautta pelaajasiirtojen myötä. Useat pelaajat vaihtavat maisemaa kesän aikana.

Kesäkuu on tuonut tullessaan useita pelaajasiirtoja Naisten Liigan joukkueiden välillä. Jatkoajan tietojen mukaan yhdeksän pelaajaa vaihtavat maisemaa kaudeksi 2022−23.

Naisleijonien leiriryhmäänkin keväällä kuulunut Team Kuortaneessa aiemmin pelannut hyökkääjä Jenna Kaila on ensi kaudella KalPan pelaaja. Viime kausi toi Kailalle alkusarjassa ja sen jälkeisessä ylemmässä jatkosarjassa 22 ottelussa tehot 13+9=22 ja pudotuspeleissä kolmeen otteluun tehot 1+2=3.

Kuopioon matkaa myös RoKissa viime kaudella hurjan määrän maaleja mättänyt hyökkääjä Jenna Hietala. Hän paukutti alkusarjan ja alemman jatkosarjan otteluissa 29 maalia yhtä monessa ottelussa. Karsintasarjassa hän tehoili lukemat 6+6=12 yhteensä 12 ottelussa.

Jenna Hietala tuulettaa maaleja jatkossa KalPan väreissä.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/

Viime kauden mestarijoukkue Kiekko-Espoo vahvistuu HIFK:n hyökkääjä Henni Virtasella ja Team Kuortaneessa pelanneella hyökkääjä Lisette Täksillä. Ilves puolestaan saa Sportista maalivahti Melisa Mörösen ja hyökkääjä Aleksandra Nurmisen Team Kuortaneesta.

Kuortaneelta poistuu myös puolustaja Julia Ahlskog, jonka uusi osoite on HPK. Hämeenlinnalaiset saavat takalinjoilleen toisenkin pelaajan, kun Laura Kuukasjärvi saapuu RoKista joukkueeseen. Vilkkaat siirtoviikot täydentää Kärpistä Lukkoon matkaava puolustaja Ada Ukkola.

» Lähetä palautetta toimitukselle