Naisten Liigassa koronatartuntoja – useita otteluita siirretty

Naisten Liiga / Uutinen
KalPa ja TPS on asetettu karanteeniin koronavirustartuntojen vuoksi.
Kuva © Timo Savela
Naisten Liiga koki muutoksia otteluohjelmaan positiivisten koronavirustartuntojen vuoksi. Pelaajia on asetettu karanteeniin kolmesta joukkueesta.

Kolme Naisten Liigan ylemmän jatkosarjan joukkuetta on asetettu karanteeniin. Otteluita on jouduttu siirtämään tartuntariskin vuoksi.

TPS:n naisten joukkueessa on todettu useampi positiivinen koronavirustartunta. Pelaajat on asetettu karanteeniin ja tästä syystä kuluvan viikonlopun vierasottelu HPK:ta vastaan on siirretty sunnuntaille 14.2.2021.

Myös Kuopiossa on todettu positiivinen tartunta yhdellä KalPa Naisten pelaajalla. Altistuminen on tapahtunut edellisenä sunnuntaina KalPa–TPS-ottelussa. Viikonlopun ottelut on siirretty helmikuulle ja koko joukkue on asetettu karanteeniin. Tartunnan saanut pelaaja on altistanut myös U16 ikäryhmän pelaajia ja valmennusta, jonka seurauksena myös heidät on asetettu karanteeniin. 

Karanteeni on iskenyt myös Kiekko-Espoon riveihin. Altistuminen tapahtui TPS:aa vastaan pelatussa ottelussa edellisenä viikonloppuna. Altistuneet on asetettu karanteeniin ja ottelut siirtyvät muiden joukkueiden tapaan helmikuulle. 

» Lähetä palautetta toimitukselle