Naisten Liigassa jatkosopimuksia: Lisette Täks ja Aliisa Yli-Kauppila jatkavat tutuissa osoitteissa

Naisten Liiga / Uutinen
Lisette Täks on ensi kaudellakin Kiekko-Espoon pelaaja.
Lisette Täks on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen Kiekko-Espoon kanssa. Aliisa Yli-Kauppila puolestaan jatkaa TPS:n riveissä.

Naisten Liigan viime kauden hopeamitalisti Kiekko-Espoo ja hyökkääjä Lisette Täks, 20, ovat solmineet sopimuksen ensi kaudesta. Virossa syntynyt Täks tuli Espooseen viime kaudella Kuortaneen riveistä. Hän on pelannut Suomen alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueessa sekä kolkutellut Naisleijonien portteja leirityksissä.

Sopimuksen julkistusvideolla Täks kertoo haluavansa kehittyä pelaajana kokonaisvaltaisesti. Kehutun laukauksensa salaisuutta hän puolestaan ei suostu paljastamaan. Viime kaudella Täks teki 36 runkosarjaottelussa tehot 12+11=23.

Myös TPS hääri jatkosopimuksien parissa, kun Aliisa Yli-Kauppila, 20, aloittaa toisen kautensa turkulaisjoukkueessa. Hänen taustansa on Täksin tavoin Kuortaneella.

− Paljon potentiaalia omaava pelaaja on osoittanut monipuolisuutensa ja kykynsä, ja tätä on varmasti nähtävissä vielä lisää! Yli-Kauppila on loistava persoona niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella, tiedotteessa sanotaan.

Viime kaudella sekä hyökkääjänä että puolustajana pelaamaan pystyvä Yli-Kauppila pelasi 33 runkosarjaottelua tehoin 3+1=4.

» Lähetä palautetta toimitukselle