Naisten Liigan HIFK−Kiekko-Espoo -huippukamppailun pelipaikkaa vaihdettiin kahdesti − "Laittaa miettimään, että ollaanko Suomessa ikinä oikeasti valmiita kehittämään tuota toimintaa"

Naisten Liiga / Uutinen
HIFK:n naisten tärkeä kotipeli siirtyy.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti / https://www.instagram.com/fotokuutti

Naisten Liigan huipennukseen kuuluva HIFK:n ja Kiekko-Espoon välinen kärkikamppailu on siirretty helsinkiläisten kotihallista Pirkkolasta Kirkkonummelle. Syynä siirtoon ovat salibandyn MM-kisat Helsingin jäähallissa ja turnauksen vaikutukset muiden hallien jäävuoroihin.

Lopulta naisten huippuottelun pelipaikaksi valikoitui kuitenkin Pirkkolan kakkoshalli, jossa ei juuri ole katsomotilaa. Myös ottelun alkamisaika muuttui. Otteluun lippuja myyvä Ticketmaster myi lippuja väärään halliin vielä keskiviikkoaamuna, kertoo Yle.

− Huolestuttaa, suututtaa, mutta ei valitettavasti yllätä. Eniten harmittaa nykyisten pelaajien puolesta ja todella laittaa miettimään, että ollaanko Suomessa ikinä oikeasti valmiita kehittämään tuota toimintaa, tapausta kommentoi entinen huippupelaaja ja Naisleijonien hyökkääjä sekä Jatkoajan Kanadan kirjeenvaihtaja Venla Hovi.

Ennen alkusarjan päätösviikonloppua ja viimeisiä otteluita Kieko-Espoo johtaa sarjaa puhtaalla pelillä ja pistekeskiarvolla 3,00. HIFK on sarjakakkosena pistekeskiarvolla 2,67. Helsinkiläisten ainoat pistemenetykset ovat tulleet juuri kahden Kiekko-Espoo-tappion myötä. Kaksikon ylivoimasta kertoo se, että kolmantena oleva Kärpät on saanut kasaan 1,94 pistettä ottelua kohden.

Muokattu: 9.12.2021, kello 18.18: Leipäteksin ensimmäisessä kappaleessa Nurmijärvi korjattu Kirkkonummeksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle