Naisleijonien olympiasankari Anni Keisala siirtyy ensi kaudeksi Ruotsiin

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga, Muut Sarjat / Uutinen
Anni Keisala torjui Naisleijonat Pekingissä pronssille.
Naisleijonat olympiapronssille Pekingissä torjunut Anni Keisala jättää Naisten Liigan taakseen ja suuntaa Ruotsin pääsarjaan.

Naisleijonien ykkösmaalivahti ja olympiapronssin takuutorjuja Anni Keisala siirtyy ensi kaudeksi Ruotsin naisten pääsarja SDHL:ään. Hänen uusi joukkueensa on HV71.

− Olen pelannut koko urani Suomessa ja odotan innolla Ruotsissa kiekkoilua. Olen kuullut paljon hyvää HV71:n organisaatiosta ja siitä, että siellä olosuhteet ovat hyvät sekä pelaajan että ihmisen näkökulmasta. Toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan, Keisala virkkoi seuran tiedotteessa.

25-vuotias Keisala johdatti Suomen naiset tämän kevään Pekingin olympiaturnauksessa pronssimitaleille. Hän pelasi seitsemän ottelua torjuntaprosentilla 91,5 ja hänen päästettyjen maalien keskiarvonsa ottelua kohti oli 2,56.

Lohjalaislähtöinen Keisala on pelannut Suomessa naisten pääsarjatasolla jo pitkään edustaen kasvattajaseuraansa Lohjan Kisa-Veikkoja, Team Oriflamea (nyk. Team Kuortane), Kärppiä sekä Ilvestä. Tamperelaisseuran tolppien välissä hän ehti vaikuttaa vuodesta 2018 lähtien.

» Lähetä palautetta toimitukselle