Naisleijonatähti Elisa Holopaisen kuukausien kuntoutus etenee aikataulussaan − "Vielä on pitkä treenipätkä edessä"

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga / Uutinen
Holopainen pelasi viime kaudella Naisleijonissa isossa roolissa.
Naisten Liigassa KalPaa edustava Holopainen loukkaantui viime kaudella pudotuspelien kynnyksellä. Hänen kuntoutuksensa on kestänyt monta kuukautta ja hyökkääjä odottaa palaavansa tositoimiin marraskuussa.

Naisleijonien ja Naisten Liigan tähtihyökkääjä Elisa Holopainen loukkaantui viime kaudella juuri ennen pudotuspelejä. KalPaa edustava 21-vuotias Holopainen ehti takoa kuopiolaisten riveissä 28 ottelussa 75 pistettä ennen vammaansa. Heinäkuun puolivälissä kuntoutusjakso on kestänyt viisi kuukautta.

− Kuntoutus sujuu hyvin ja on edennyt suunnitelmien mukaan koko ajan. Olen kokenut monenlaisia fiiliksiä tänä aikana. Jäälle olen päässyt toukokuun lopulta lähtien, mutta vielä mennään jonkin aikaa ilman kontaktia ennen kuin pääsee normaalisti mukaan.

Naisten Liigan runkosarja pyörähtää käyntiin 9. syyskuuta. Aivan ensimmäisiin mittelöihin Holopainen ei todennäköisesti ehdi täyteen kuntoon.

− Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin marraskuussa olisi tarkoitus päästä pelaamaan. Olen kuitenkin hyvillä fiiliksillä, vaikka vielä on pitkä treenipätkä edessä. Motivaatiota piisaa ja odotan innolla tulevaa kautta.

Holopainen pelasi viime kaudella Naisleijonissa isossa roolissa ja iski kahdeksassa EHT-ottelussa tehot 2+4=6. Suurella todennäköisyydellä hän olisi ollut mukana MM-joukkueessakin ilman loukkaantumistaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle