Naiskiekkopioneeri Meeri Räisänen arvostettiin toiseksi Vuoden jääkiekkopersoona -äänestyksessä: "Olin aika häkeltynyt ja otettu"

Muut Sarjat / Uutinen
Meeri Räisänen sijoittui toiseksi Vuoden jääkiekkopersoona -äänestyksessä.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com
Jatkoaika nimesi ensimmäistä kertaa Vuoden jääkiekkopersoonan. Äänestyksessä toiseksi sijoittunut maajoukkuemaalivahti Meeri Räisänen oli iloinen saamastaan kunniasta.

Jatkoaika nimesi tammikuun alussa ensimmäistä kertaa Vuoden jääkiekkopersoonan. Äänestyksessä haettiin vuoden 2018 aikana positiivisimmin ansioitunutta suomalaista jääkiekkoihmistä.

Listan ykkössijan nappasi NHL:ssä kovaa jälkeä tehnyt Mikko Rantanen, ja hänen perässään toiselle sijalle kiilasi itsensä naisten maajoukkueen vakiopelaajiin kuuluva Meeri Räisänen.

− Kiitos tästä kunniasta! Olin aika häkeltynyt ja otettu, kun näin keitä muita oli äänestetty ja keitä jäi niin sanotusti taakseni, Räisänen kiitteli.

− Mielestäni valinta kertoo siitä, että naiskiekossa mennään kovaa vauhtia eteenpäin, ja se aletaan noteerata myös Suomen maalla. Naisten palloilu ja etenkin jääkiekko on ollut positiivisesti esillä, joten jotain on tehty oikein.

Rantasen ja Räisäsen jälkeen kolmanneksi nousi alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkueen viime keväänä maailmanmestaruuteen valmentanut Tommi Niemelä. Räisänen arvosti kärkeen sijoitetut itsekin korkealle.

− Kärkikolmikko on kyllä kova. Mikko on paukuttanut pisteitä ja varsinkin maaleja kovalla tahdilla. Tommi on intohimoinen ja tietotaitoinen valmentaja ja sai palkinnon sille U18-maajoukkueen kanssa. Ties mitä muuta hän vielä saavuttaa, Räisänen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle