Naiskiekkoilu on Jatkoajalle suuri mahdollisuus, mutta vielä suurempi tilaisuus se on tekijälle − hae mukaan!

LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE, Naisten Liiga, Muut Sarjat / Uutinen
Jatkoajan toimitus on paikalla naisten arvokisoissakin.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Jatkoajan kesän siirtomarkkinoilla on haussa myös naiskiekkoilun intohimoisia seuraajia.

Jatkoaika etsii kesän sekä tulevaisuuden toivoja että tehokkaita vapaita agentteja. Yhteisömme kokoonpanossa on runsaasti paikkoja täytettävänä ja skouttaus on käynnissä juuri nyt.

Koska haluamme edistää jääkiekkokulttuuria mahdollisimman laajasti, yksi meille tärkeistä sisällöntuotannon osa-alueista on naiskiekkoilu. Pyrimme seuraamaan mahdollisimman hyvin niin Naisten Liigaa, maajoukkueiden edesottamuksia kuin suomalaispelaajien taivalta ulkomaisissa sarjoissakin − tähän urakointiin etsimme aihepiiristä kiinnostuneita tekijöitä.

− Kaipaamme aktiivisia tekijöitä ympäri Suomen, ensisijaisesti Naisten Liigan paikkakunnille. Uudet ajatukset juttutyypeistä kiinnostavat ja naiskiekossa on tilaa toteuttaa itseään. Etsimme heitä, jotka ovat aidosti kiinnostuneet naiskiekosta ja haluavat nostaa lajin näkyvyyttä mediassa, toteaa Jatkoajan naiskiekkosisällöistä vastaava toimituspäällikkö Annu Ruotsalainen.

Jatkoajassa naiskiekkoilu on yhtä arvokas seuraamisen kohde kuin lajin muutkin toimijat ja toiminnot. Kunhan seurantaan vain riittää väkeä.

Meille naiskiekkoilu on mahdollisuus tehdä asioita entistä paremmin ja syvemmin, mutta suurin mahdollisuus on kuitenkin tekijällä itsellään. Jatkoaikalaiselle myös naisten pelit ovat väylä kohti ammattilaisuutta tai vähintäänkin polku arvokisojen kirkkasiin valoihin.

− Koska naiskiekon seuranta on mediassa yleisesti vähäistä, Jatkoaika on hyvä ponnahduslauta tehdä nimeään tunnetuksi. Oman kiinnostuksen mukaan voi juttujen pääpaino olla Naisten Liigassa, SDHL:ssä, jenkkisarjoissa tai vaikka Sveitsin Liigassa, Ruotsalainen taustoittaa.

− Eikä juttuja aina tarvitse tehdä kotoa käsin, vaan juttumatkoille voi päästä Suomen sisällä tai ulkomaille. Myös naisten MM-kisoihin on mahdollisuus päästä, Ruotsalainen summaa.

Jatkoajan tekijäksi voit hakea mukaan TÄSTÄ.

» Lähetä palautetta toimitukselle