NHL:stä pois potkitun Mikael Hakkaraisen uusi osoite on TPS

LIIGA / Uutinen
TPS on saamassa vahvistusta Pohjois-Amerikasta, kertoo Ilta-Sanomat.
Kuva © Timo Savela
TPS julkaisi Hakkaraisen sopimuksen perjantaina.

Kohahduttaneessa kaupassa, jossa NHL:n parhaaksi maalivahdiksi valittu Marc-Andre Fleury siirtyi Vegas Golden Knightsista Chicago Blackhawksiin, toiseen suuntaan matkasi Mikael Hakkarainen.

23-vuotiaan hyökkääjän sopimus kuitenkin purettiin, eikä hän ehtinyt pelata ensimmäistäkään NHL-ottelua. Turkulaisseura tiedotti Hakkaraisen yksivuotisesta sopimuksesta perjantaina.

− Olemme kartoittaneet keskikaistalle vahvistusta jo jonkin aikaa. Viimeiset kuusi kautta Pohjois-Amerikassa uraansa luonut Hakkarainen istuu meidän tarpeeseemme oikein hyvin, Hakkarainen on erittäin vahva ja nopea luistelija, jolla on intensiivinen pelityyli. Uskomme hänen pelityylinsä ja pelaajaprofiilin sopivan hyvin tulevan kauden TPS:n identiteettiin, pelaajakoorinaattori Tomi Kallio sanoo tiedotteessa.

Blackhawksin viidennen kierroksen varaus kesältä 2018 pelasi viime kaudella muutama otteluita AHL:ssä ja ECHL:ssä. Myöskään Liigassa hän ei ole ehtinyt pelata, sillä hän lähti Pohjois-Amerikkaan kauden 2014−15 jälkeen iskettyään Bluesin U20-joukkueelle 51 tehopistettä 43 ottelussa.

Muokattu: 20.8.2021, kello 12.04: Uutista muokattu TPS:n julkaistua Hakkaraisen sopimuksen. IS-kreditointi poistettu.

» Lähetä palautetta toimitukselle