NHL:ssä vilkas siirtopäivä − Hurricanes kauppasi Nedeljkovicin, Smith jatkaa Oilersissa

NHL / Uutinen
Nedeljkovic nousi pinnalle viime kaudella.
Kuva © Getty Images
NHL:ssä nähtiin torstaina useita mehukkaita pelaajakauppoja.

NHL:ssä eletään jännittäviä aikoja, kun Seattle Kraken kokosi joukkueensa ja varaustilaisuuskin on jo nurkan takana. Torstaina nähtiin useampi pelaajasiirto.

Carolina Hurricanes kauppasi maalivahti Alex Nedeljkovicin Detroit Red Wingsiin ja sai vastineeksi maalivahti Jonathan Bernierin sekä Vegas Golden Knightsilla olleen kolmannen kierroksen varausvuoron tulevaan varaustilaisuuteen.

Philadelphia Flyers aktivoitui markkinoilla lähettämällä puolustaja Shayne Gostisbeheren Arizona Coyotesiin. Sen lisäksi Coyotes sai Flyersilta kaksi varausvuoroa vuoden 2022 varaustilaisuuteen − toiselle ja seitsemännelle kierrokselle. Flyersin tarkoituksena oli päästä puolustajasta eroon, joten se ei saanut Coyotesilta mitään vaihdossa.

Maalivahtirintamalla kokenut Mike Smith solmi kahden vuoden jatkosopimuksen Edmonton Oilersiin. Kanadalaisveskarin kontrahdin arvo on ensi kaudella 1,9 miljoonaa dollaria ja sitä seuraavalla kaudella 2,5 miljoonaa dollaria.

Myös NHL:n tulokasjoukkue Seattle Kraken teki kauppoja, kun Tyler Pitlick suuntasi Calgary Flamesiin vaihdossa vuoden 2022 neljännen kierroksen varauksesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle