NHL:ssä poikkeusviikko − kahtena yönä ei pelin peliä, perjantaina herkkua suomalaisille

NHL / Uutinen
Matias Maccellin edustama Arizona Coyotes olisi voinut pelata tiistaina, mutta vastustajat olivat harvassa.
Kuva © Christian Petersen/Getty Images
Muun muassa Yhdysvaltojen kiitospäivä muovaa NHL-viikon aikatauluja. Perjantaina on tarjolla runsaasti otteluita otolliseen katseluaikaan.

NHL:ssä on tällä viikolla hieman tavallisesta poikkeava otteluohjelma, sillä kahtena yönä Suomen aikaa ei pelata ollenkaan. Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä ei ole otteluita, koska jäähallien varaustilanteen ja Yhdysvaltojen lomaviikon myötä vain kolmen joukkueen, Coyotesin, Flamesin ja Canucksin kotipelit olivat mahdollisuuksien rajoissa.

Yhdysvaltalaisjoukkueet olivat kuitenkin halunneet kotipelipäiviä kansalaisten loma-ajoille, joten kanadalaisjoukkueet Flames ja Canucks putosivat yhtälöstä. Kumpikin on tällä hetkellä vieraskiertueella etelänaapurissa.

Torstaina Yhdysvalloissa vietetään kiitospäivää (engl. Thanksgiving), jolloin perinteisesti yksikään NHL-joukkue ei ole kaukalossa.

Kahden pelittömän yön vastapainoksi Suomen aikaa perjantaina ennen puolta yötä tarjolla on peräti kahdeksan NHL-mittelöä, joista ensimmäiset alkavat kello 20 ja viimeiset kello 22.30.

» Lähetä palautetta toimitukselle