NHL:ssä ottelusiirto koronaviruksen takia − Golden Knightsissa positiivisia testituloksia

NHL / Uutinen
Golden Knightsissa havaittiin koronavirusta.
Kuva © Getty Images
Vegas Golden Knightsin ja St. Louis Bluesin välinen ottelu siirretään.

Vegas Golden Knightsissa on ilmennyt positiivisia koronavirustestin tuloksia, joten joukkueen ottelu St. Louis Bluesia vastaan joudutaan siirtämään. Kamppailu oli määrä käydä Suomen aikaa torstaina ja perjantain välisenä yönä.

Golden Knightsin joukkueen pelaajalla ja yhdellä valmennusryhmän jäsenellä todettiin koronavirustartunta ja he aloittavat NHL:n protokollan mukaisen karanteenin.

Golden Knightsin muiden otteluiden kohtalosta tulee lisätietoa myöhemmin. Aiemmin NHL:ssä on todettu koronavirustartuntoja Carolina Hurricanesilla ja Dallas Starsilla, jonka kausi alkoi myöhässä viruksen takia.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Kesäkisat Tampereelle? Jääkiekkoliitto tarjoutumassa naisten MM-kisojen isännäksi
22.4.2021 19:44
Jatkoajan tietojen mukaan Jääkiekkoliitto on ilmaissut IIHF:lle kiinnostuksensa järjestää naisten MM-kisat kesällä Tampereella. Kisat oli alkujaan tarkoitus järjestää Kanadassa, mutta ne peruttiin viime hetkellä koronapandemian takia.
Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta juniorit odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.

Lue myös