NHL:ssä liki 100 ottelua pelannut Ty Rattie Ässiin − "Hän ymmärtää peliä hyvin ja pelaa laadukkaasti molempiin suuntiin"

LIIGA / Uutinen
Rattie on pelannut muun muassa Oilersissa.
Kuva © Getty Images
Ty Rattien sopimus patapaitaan kattaa loppukauden.

98 NHL-ottelua St. Louis Bluesissa, Carolina Hurricanesissa ja Edmonton Oilersissa edustanut Ty Rattie on tehnyt Ässien kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen. Hän saapuu Poriin kuluvan viikon lopulla.

− Ty Rattie on taitava pelaaja, joka pystyy tekemään peliä ja päättämään tilanteita. Hän ymmärtää peliä hyvin ja pelaa laadukkaasti molempiin suuntiin. Hän on motivoitunut ja innoissaan tulostaan Ässiin. Olen jutellut hänen kanssaan useita kertoja ja hän tietää, minne on tulossa. Joe Morrow'n liittyminen Ässiin vaikutti osaltaan varmasti myös Rattien päätökseen. He pelasivat samaan aikaan Portlandissa, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi tiedotteessa.

Viime kaudella Rattie pelasi KHL:ssä Lokomotivissa ja Torpedossa. 52 ottelua toivat tehot 11+23=34. Lisäksi 27-vuotiaan hyökkääjän uralle mahtuu 268 AHL-ottelua tehopistein 92+82=184.

Kerttula kertoi, että Rattien mukaantulon myötä Ässien joukkueen pelaajabudjetti on tällä hetkellä 1,52 miljoonaa euroa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle