NHL:ssä jälleen valmentajapotkut – D.J. Smith ei jatka Senatorsin pääkäskijänä

NHL / Uutinen
Smith on ollut kahtena aiempana vuonna mukana Kanadan maajoukkueen valmennusryhmässä.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Ottawa Senators antoi potkut päävalmentaja D.J. Smithille ja pestasi joukkueessa aiemmin kapteenina pelanneen Daniel Alfredssonin apuvalmentajaksi.

Ottawa Senators ilmoitti maanantaina vapauttaneensa päävalmentaja D.J. Smithin tehtävistään. Myös apuvalmentajana työskennellyt Davis Payne jättää seuran.

Päävalmentajan paikan ottaa Jacques Martin ja apuvalmentajaksi nousee Daniel Alfredsson, joka aikoinaan peliurallaan pelasi Senatorsissa yhteensä 17 kauden ajan. Kapteenin tunnusta hän kantoi rinnassaan yhteensä 13 vuotta. Alfredsson on tällä kaudella ollut jo penkin takana kehitysvalmentajana. 

Martin on valmentanut Senatorsissa ensimmäisen kerran jo kaudella 1995–96, jolloin hän otti Dave Allisonin paikan kesken kauden. Sen jälkeen hän oli yhtäjaksoisesti Senatorsin peräsimessä kahdeksan kauden ajan ennen Panthersin kelkkaan hyppäämistä. Martin on Senatorsin päävalmentajista kerännyt eniten voittoja sekä runkosarjassa että pudotuspeleissä ja hänellä on eniten pudotuspeliotteluita takanaan (69). 

» Lähetä palautetta toimitukselle