NHL:n valmentajamarkkinoilla liikehdintää – Golden Knights nappasi Cassidyn, Flyers tarjosi sopimusta Tortorellalle

NHL / Uutinen
Cassidyn ei tarvinnut kauaa etsiä uusia töitä.
Kuva © Getty Images
Golden Knightsin ja Flyersin valmentajarintamalla muutoksia, kun taas Bruins, Blackhawks, Stars, Red Wings ja Jets etsivät vielä uutta pääkäskijää ensi kaudeksi.

Viime viikolla Boston Bruinsista irtisanotun Bruce Cassidyn ei tarvinnut kauaa etsiä uusia töitä, kun Vegas Golden Knights palkkasi tämän uudeksi päävalmentajakseen.

– Cassidyn menestys Bostonissa kuuden vuoden ajalta on ollut vakuuttavaa. Hänen joukkueillaan on ollut selvä identiteetti, sillä ne ovat olleet NHL:n parhaimmistoa maalitilastoissa ja erikoistilannepelaamisessa. Hän on oikea valmentaja joukkueellemme juuri nyt, GM Kelly McCrimmon kertoo seuran tiedotteessa.

Cassidysta tuli näin Golden Knightsin historian kolmas päävalmentaja Gerard Gallantin ja Pete DeBoerin jälkeen.

Phildelphia Flyersin päävalmentajahaussa nähtiin myös edistystä, kun ESPN:n Kevin Weekes kertoi Twitter-tilillään Flyersin tarjonneen sopimusta John Tortorellalle. Weekesin mukaan virallista sopimusta ei ole kuitenkaan vielä syntynyt, sillä siihen tarvitaan lisää neuvotteluja.

Tortorella on valmentanut edeltävän kerran kaudella 2020–21 Columbus Blue Jacketsia. Edeltävän kauden ajan hän toimi ESPN:n studiossa analyytikon tehtävissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle