NHL:n välimieskäsittelyt päätökseen − Weegar ja Lemieux uusiin sopimuksiin

NHL / Uutinen
Weegar jatkaa Panthersissa.
Kuva © VesaPhoto / Vesa Pöppönen
NHL:n välimieskäsittelyn viimeisetkin tapaukset saatiin käsiteltyä, kun MacKenzie Weegar ja Brendan Lemieux pääsivät sopimuksiin seurojensa kanssa.

MacKenzie Weegar, 26, jatkaa Florida Panthersissa kolmen vuoden sopimuksella. Puolustajan uuden kontrahdin vuosittainen keskiarvo on 3,25 miljoonaa dollaria painottuen siten, että ensimmäisen vuoden arvo on kaksi miljoonaa, toisen sopimusvuoden arvo kolme miljoonaa ja viimeisen sopimusvuoden arvo on 4,75 miljoonaa dollaria.

Brendan Lemieux'n, 24, ja New York Rangersin uusi sopimus pitää hyökkääjän Manhattanilla seuraavat kaksi vuotta. Sopimuksen molemmat sopimusvuodet ovat arvoltaan 1,55 miljoonaa dollaria.

Weegar on edustanut Panthersia kolme edellistä kautta, mutta teki debyyttinsä jo kaudella 2016−17. Lemieux puolestaan on ollut Rangersin mies edelliset puolitoista kautta tultuaan Isoon Omenaan winnipegiläisseura Jetsistä. Välimieskäsittelyjen päättymisestä ja viimeisistä sopimuksista kertoi muun muassa Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman Twitter-tilillään.

» Lähetä palautetta toimitukselle