NHL:n ulkoilmaotteluperinne jatkuu − Kaksi ottelua pelataan vuoristojärven maisemissa

NHL / Uutinen
Tämän kauden ulkoilmaotteluihin ei oteta lainkaan yleisöä paikan päälle.
Kuva © Getty Images
Nevadan ja Kalifornian rajalla sijaitsevan Lake Tahoen rantamilla yhteen ottavat ensiksi Colorado Avalanche ja Vegas Golden Knights, sitten Philadelphia Flyers ja Boston Bruins.

NHL:n ulkoilmaottelut siirtyvät poikkeuskaudella perinteikkäästi järvimaisemiin, kun kaksi runkosarjaottelua pelataan ulkojäällä. Nevadan ja Kalifornian rajalla sijaitsevan Lake Tahoen rantamilla toisensa kohtaavat ensiksi Colorado Avalanche ja Vegas Golden Knights 20. helmikuuta, ja seuraavana päivänä yhteen iskevät Philadelphia Flyers ja Boston Bruins.

Liigan johto on haaveillut vastaavasta, muualla kuin stadionolosuhteissa pelattavasta ulkoilmaottelusta jo pitkään:

− Vuosien saatossa olemme harkinneet roppakaupalla erilaisia, stadionista poikkeavia pelipaikkoja, mutta suurten yleisömäärien vuoksi suunnitelmista on aina jouduttu luopumaan, NHL:n komissaari Gary Bettman selventää.

− Tällä kaudella, kun yleisöä ei ole, voimme viedä pelin takaisin juurilleen, kun ottelut pelataan Lake Tahoen henkeäsalpaavissa maisemissa, Bettman tunnelmoi.

Ottelut pelataan vailla yleisöä Sierra Nevadan vuoristossa sijaitsevan Lake Tahoen rannalla. Lake Tahoen ympäristö on tavallisesti merkittävä lomakohde, joka tunnetaan muun muassa laskettelukeskuksistaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle