NHL:n tuore mestarivalmentaja jatkaa pestissään monivuotisella sopimuksella − "Hän palautti identiteettimme ja antoi pelaajillemme suunnan ja merkityksen"

NHL / Uutinen
Berube johdatti Bluesin NHL-mestaruuteen.
Kuva © Getty Images
St. Louis Blues on solminut kolmen vuoden jatkosopimuksen päävalmentajansa Craig Beruben kanssa. Blues voitti Beruben alaisuudessa Stanley Cupin päättyneellä kaudella.

St. Louis Blues ilmoitti tehneensä kolmen vuoden jatkosopimuksen päävalmentajansa Craig Beruben kanssa. Blues voitti kauden 2018−19 Stanley Cup -finaaleissa Boston Bruinsin.

Berube toimi mestaruuteen päättyneellä kaudella väliaikaisen päävalmentajan statuksella, mutta menestys toi miehelle pysyvän kontrahdin. Berube oli ehdolla NHL:n parhaan päävalmentajan Jack Adams Trophyn saajaksi.

− Berubella oli uskomaton vaikutus joukkueeseen siitä lähtien, kun nousi päävalmentajaksi viime marraskuussa. Hän palautti identiteettimme ja antoi pelaajillemme suunnan ja merkityksen, totesi seuran GM Doug Armstrong.

Itse päävalmentaja kommentoi syntynyttä sopimusta seuraavasti:

− Tämä on ylpeyden päivä minulle ja perheelleni. Arvostan tätä joukkuetta todella paljon. Joukkue sekä organisaatio ovat ottaneet minut omakseen. Viime kausi oli huikea kokemus ja odotan innolla mestaruuden puolustamista.

» Lähetä palautetta toimitukselle