NHL:n pudotuspelijoukkueiden harjoitusleirien on määrä alkaa heinäkuussa − "Uskon, että pelaajien mielestä vaikeinta tässä kaikessa on ollut epätietoisuus"

NHL / Uutinen
NHL suunnittelee kautensa jatkamista.
Kuva © Getty Images
NHL ja sen pelaajayhdistys ilmoittivat, että pudotuspelijoukkueiden harjoitusleirien aloituspäivämäärä on 10. heinäkuuta.

NHL:n kautta on aikomus jatkaa 24 joukkueen pudotuspeleillä, jotka pelattaisi läpi kahdessa kaupungissa. Pudotuspelijoukkueiden harjoitusleirit on tarkoitus aloittaa 10. heinäkuuta, mikäli terveys- ja turvallisuusehdot täyttyvät ja osapuolet pääsevät sopimukseen.

NHL:n kaudenjatkamissuunnitelman kakkosvaihe, eli pienryhmäharjoitukset seurojen omissa tiloissa, alkoi viime maanantaina. Harjoitusleirien aloitus on suunnitelma kolmas vaihe.

− Tietysti tuo päivämäärä on hyvä uutinen. Uskon, että pelaajien mielestä vaikeinta tässä kaikessa on ollut epätietoisuus. Nyt merkittävää on se, mitä saavutamme tämän hetken ja 10. heinäkuuta välisenä aikana. Toivottavasti saamme kaiken selväksi siihen mennessä, jonka jälkeen asiat sujuisivat siten, että pystyisimme jälleen pelaamaan, tuumasi Toronto Maple Leafsin tähtipuolustaja Morgan Rielly.

Suunnitelluissa pudotuspeleissä 24:stä joukkueesta 16 pelaisi ensimmäisen kierroksen paras viidestä -systeemillä, jonka jälkeen jäljellä olevat joukkueet jatkaisivat taistelua Stanley Cupista paras seitsemästä -sarjoilla. Kummastakin konferenssista neljä runkosarjan perusteella parasta joukkuetta pääsevät suoraan toiselle kierrokselle.

» Lähetä palautetta toimitukselle