NHL:n pudotuspelien toinen kierros käynnistyy viikonloppuna – Raskin Bruins haastaa ensimmäisessä ottelussa Komarovin Islandersin

NHL / Uutinen
Yhdysvaltojen puolella on saanut ottaa yleisöä halleihin jo todella paljon.
Kuva © Harrison Barden
NHL:n pudotuspelien toinen ottelukierros käynnistyy viikonloppuna, kun Boston Bruinsin ja NY Islandersin välinen ottelusarja pääsee vauhtiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

NHL:n pudotuspelit ovat hyvässä vauhdissa. Kahdeksasta ensimmäisen kierroksen otteluparista jo kuusi on ratkennut ja toiselle kierrokselle varmoja ottelupareja on jo tiedossa kaksi.

Pudotuspelien toinen ottelukierros käynnistyy jo sunnuntain vastaisena yönä, kun Boston Bruinsin ja NY Islandersin välinen ottelusarja lähtee käyntiin TD Gardenissa.

Itäisen divisioonan lisäksi läntisen divisioonan toinen ottelupari saa alkunsa viikonloppuna, kun Mikko Rantasen ja Joonas Donskoin edustama Colorado Avalanche aloittaa ottelusarjan maanantain vastaisena yönä joko Vegas Golden Knightsia tai Minnesota Wildia vastaan.

Golden Knightsin ja Wildin välisen ottelusarjan seitsemäs peli pelataan Las Vegasin T-Mobile Arenalla lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Toronto Maple Leafsin ja Montreal Canadiensin välinen ottelusarja on myös kesken. Canadiens venyi voittoon ottelusarjan viidennessä ottelussa ja sarja jatkuu sunnuntain vastaisena yönä kuudennella ottelulla. 

» Lähetä palautetta toimitukselle