NHL:n pudotuspelien avauspäivä julki – Boston Bruins ja Washington Capitals avaavat ottelusarjansa tulevana lauantaina

NHL / Uutinen
Boston Bruins ja Washington Capitals avaavat pudotuspelisarjansa lauantaina.
Kuva © Getty Images
NHL julkisti tulevien pudotuspelien aikataulun. Pudotuspelit alkavat lauantaina Boston Bruinsin ja Washington Capitalsin välisen sarjan avausottelulla.

NHL kertoi maanantai-iltana, että kauden 2020−21 pudotuspelit alkavat lauantaina 15. toukokuuta Boston Bruinsin ja Washington Capitalsin välisen sarjan avausottelulla.

Pudotuspelien avauspäivä julkistettiin sen jälkeen, kun eri divisioonien otteluparit alkoivat olla selvillä. USA:n divisioonien joukkueet pelaavat viimeiset runkosarjaottelunsa torstaina.

Pohjoisessa divisioonassa on jäljellä vielä muutama ottelu. Vancouver Canucks ja Calgary Flames saavat runkosarjaurakkansa päätökseen 19. toukokuuta. Kumpikin joukkue jäi pudotuspelien ulkopuolelle, kun Montreal Canadiens varmisti paikkansa maanantain ottelussa Edmonton Oilersia vastaan.

Pudotuspelien piti alunperin alkaa toukokuun 8. päivä, mutta useissa joukkueissa riehunut koronavirusepidemia laittoi suunnitelmat uusiksi. 

Pudotuspelien kaksi ensimmäistä kierrosta pelataan divisioonien sisällä. NHL on anonut Kanadan terveysviranomaisilta poikkeuslupaa, jotta konferenssifinaaleihin selviävät Kanadan ja USA:n divisioonien joukkueet voivat matkustaa rajan yli edestakaisin ilman pakollista karanteenijaksoa.

− Tällä hetkellä kanadalaiset seurat tekevät yhteistyötä omien paikkakuntiensa ja provinssien terveysviranomaisten kanssa saadakseen heidän tukensa hakemukselle. Toivomme, että ensimmäisen kierroksen loppuun mennessä asiat olisivat selvillä, NHL:n varakomissaari Bill Daly sanoi.

Muokattu 11.5. klo 13.40: Korjattu varakomissaari Bill Dalyn etunimi.

» Lähetä palautetta toimitukselle