NHL:n kärkijoukkue Boston Bruins vahvisti rivejään Ondrej Kasella − luopui samalla konkarihyökkääjästään

NHL / Uutinen
Kase on Ducksin seitsemännen kierroksen varaus vuodelta 2014.
Kuva © Getty Images
Boston Bruins ja Anaheim Ducks tekivät vaihtokaupan, jossa 24-vuotias Ondrej Kase siirtyy NHL:n tämänhetkiseen kärkijoukkueeseen.

NHL:n kärjessä tällä hetkellä oleva Boston Bruins vahvisti pudotuspelejä silmällä pitäen hyökkäystään. Bruins hankki vaihtokaupassa Anaheim Ducksista hyökkääjä Ondrej Kasen, joka on tällä kaudella tehnyt 49 ottelussa tehopisteet 7+16.

24-vuotiaan Kasen viime kausi oli rikkonainen ja hän teki 30 ottelussa 11 maalia ja 20 tehopistettä. Hänen sopimuksensa päättyy ensi kauden jälkeen, joten Bruins ei hankkinut Kasea ainoastaan pudotuspelejä varten.

Sarjataulukon häntäpäähän jumittunut Ducks saa Bruinsilta vastineeksi ensimmäisen kierroksen varausvuoron (2020) sekä hyökkääjä David Backesin ja puolustaja Axel Anderssonin. 35-vuotias Backes on pelannut Bruinsissa kaudesta 2016−17 lähtien. Tällä kaudella hän on esiintynyt 16 ottelussa tehoin 1+2.

Backes tienaa keskimäärin kuusi miljoonaa dollaria kaudessa. Hänen sopimuksensa umpeutuu niin ikään ensi kauden päätyttyä. Jatkossa Backesin palkasta 25 prosenttia kuormittaa Bruinsin palkkakattoa.

Andersson, 20, on Bruinsin toisen kierroksen varaus vuodelta 2018. Tällä hetkellä ruotsalainen pelaa juniorisarja QMJHL:ää Moncton Wildcatsissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle