NHL tuomitsi Evander Kanen tuhtiin pelikieltoon koronasääntöjen rikkomisesta − ESPN: hyökkääjä väärensi rokotustodistuksensa

NHL / Uutinen
Sharks-hyökkääjä Kane ei esiinny tositoimissa pitkään toviin.
Kuva © Christian Petersen
Kanen panna kestää 21 runkosarjaottelun ajan. Kaneen kohdistui myös syytöksiä kotiväkivallasta, mutta tutkinnassa ei löytynyt siitä riittävää näyttöä.

NHL antoi San Jose Sharksin hyökkääjä Evander Kanelle 21 ottelun pelikiellon, kun tämä rikkoi sarjan koronaprotokollaa. NHL:n pelaajayhdistys julkaisi Kanen pyynnöstä hänen lausuntonsa tapahtuneesta.

ESPN kertoi aiemmin, että kanadalaishyökkääjä olisi väärentänyt koronarokotustodistuksensa.

− Haluan pyytää anteeksi joukkuekavereiltani, Sharksin organisaatiolta ja kannattajilta sitä, että rikoin koronaprotokollaa. Tein virheen ja olen todella pahoillani sekä otan vastuun teostani. Aion pelikieltoni aikana jatkaa terapiaan osallistumista, jotta tekisin parempia päätöksiä tulevaisuudessa, Kane sanoi.

Kane on ollut myös tulevan ex-vaimonsa aloitteesta syytteessä kotiväkivallasta. Tutkinnassa ei löytynyt aiheesta näyttöä, eikä asiasta tiedoteta enempää. Kane oli myrskyn silmässä myös tapauksessa, jossa häntä syytettiin ottelumanipulaatiosta. Nuo syytökset kanadalainen kiisti.

» Lähetä palautetta toimitukselle