NHL-tähdet Kuopiossa elokuussa 2020 − NHL:n varakomissaari Bill Daly puhujaksi seminaariin

NHL / Uutinen
Suuren suosion viime vuosina saavuttanut Alumni All Star -tapahtuma valtaa Kuopion elokuussa 2020.
Kuva © Tomi Natri/Liiga
Neljättä kertaa järjestettävä Alumni All Star -ottelu pelataan elokuussa 2020 Kuopiossa. Ottelussa kohtaavat KalPan NHL-alumnit ja Liigan NHL-alumnit. NHL:n varakomissaari Bill Daly puhuu tapahtuman yhteydessä pidettävässä seminaarissa.

14.8.2020 Kuopion jäähalli täyttyy nykyisistä ja entisistä NHL-tähdistä, kun KalPan ja Liigan NHL-alumneista kootut joukkueet mittelevät paremmuudesta. Ottelussa pelataan kaksi 20 minuutin erää ja viimeinen erä korvataan taitokilpailulla.

Kuopion tapahtuman teemajoukkueena on Nashville Predators, ja kaikki kantrikaupungissa pelanneet suomalaiset kutsutaan tulevan elokuun otteluun. Kuopiolaislähtöisen Kimmo Timosen pitkä ura Predatorsissa vaikutti joukkueen valintaan. Viime tapahtumassa teemajoukkueena oli Dallas Stars.

Tapahtuma ei keskity pelkästään kiekko-otteluun, vaan mukana on paljon oheistoimintaa. Samassa yhteydessä aateloidaan uusia jääkiekkoleijonia. Lisäksi ennen ottelua järjestetään seminaari, jossa puhumassa ovat muun muassa NHL:n varakomissaari Bill Daly, sekä Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen.

Uutista muokattu 13.12.2019 klo 10.00: Otsikkoon lisätty maininta Bill Dalystä.

» Lähetä palautetta toimitukselle